Ajankohtaista

Uusi tiilinäyttely Helsingin Vallilassa

Wienerberger on avannut uuden tiilinäyttelyn Helsingin Vallilaan myyntikonttorin yhteyteen. Näyttelyssä on esillä kattava valikoima Wienerbergerin kotimaisia Korian tiilitehtaalla valmistettuja julkisivutiiliä kuin myös Tanskan, ja Belgian suosituimpia tiilimalleja.

showroom_vallila_2_1016x560

– Toivomme tiilinäyttelymme inspiroivan arkkitehtejä ja rakentajia parhaan tiiliratkaisun löytämiseksi. Näyttelytila antaa myös mahdollisuuden tiilirakentamiseen liittyvien koulutusten ja tuoteinfojen järjestämiseen, markkinointipäällikkö Maiju Paasiviita toteaa.

Myös Korian tiilitehtaan Makasiini-tiiliuutuudet ovat esillä näyttelyssä. Uutuussävyjä ovat tummanruskeat Terva ja Tervankirjava sekä harmaasävyiset Graniitti ja Graniitinkirjava. Uutuustiiliä on saatavissa kahdessa koossa, MRT60 285x85x60 mm sekä RT60 285x135x60 mm.

Wienerbergerin tiilinäyttely

Kumpulantie 15, 3. kerros

00520 Helsinki

Avoinna 8:00–16:00