Ajankohtaista

Puun pienpolton päästöt kuriin?

Suomessa on mahdollista päästä puhtaaseen ja ekologiseen lämmittämiseen uuden EcoDesignin voimaan tulon ja ympäristöystävällisten tulisijojen avulla. Tulisija- ja Savupiippuyhdistys TSY julkaisee Puulämmityspäivässä 5. helmikuuta 2020 mittavan tutkimuksen, kuinka tulisijan päästövaikutuksia voidaan pienentää jopa kolmanneksella.

Päälämmityspäivä järjestetään 5.2.2020 klo 12:00-16:00 Ostrobotnian juhlasalissa, Museokatu 10, Helsinki.

Ohjelmassa mm. Itä-Suomen yliopiston dosentti Jarkko Tissari kertoo Kiuas2-hankkeen mittaustuloksista tapahtumassa ja Suomen Lämpöpumppuyhdistyksen toiminnanjohtaja Jussi Hirvonen esittelee tapahtumassa hyötysuhteita, joita saavutetaan yhdistämällä kodin lämmitysjärjestelmäksi ilmalämpöpumpun ja tulisijan käyttöä.

Ilmoittautumiset 22.1. mennessä, tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tästä linkistä: https://tsy.fi/puulammityspaiva-5-2-2020/