Kivitalo kotina

Moni valitsee kodikseen kivitalon, koska pitää sen yksilöllisyydestä ja arvostaa talon pitkää elinkaarta. Kivitalon arvo säilyy vuosia ja helposti huollettavassa täyskivitalossa jää aikaa elämälle. Kivitalo tunnetaan myös turvallisena ja energiatehokkaana rakennuksena, joten ei ihme, että vaivatonta elämäntapaa ja omaa tyyliä arvostavat valitsevat yhä useammin kodikseen kivitalon.

Näiltä sivuilta löydät ideoita ja inspiraatiota oman kivitalon suunnitteluun ja rakentamiseen.

Asuminen kivitalossa

Kivestä rakennettu koti on turvallinen, terveellinen, viihtyisä ja yksilöllinen.

Tiilet ja betoni ovat maailman käytetyimpiä rakennusmateriaaleja. Eikä ihme, koska niillä on monia ylivertaisia ominaisuuksia. Kivipohjaiset rakennusmateriaalit antavat vapauden toteuttaa visiosi, olipa se perinteikäs klassikko tai kodikas townhouse.

Kivitalon materiaalit

Kestävä talo on aina useamman materiaalin ja teknisten toimintojen kokonaisuus. Siksi valintoja tehdessä kannattaa ottaa huomioon: materiaalien kestävyys energiatehokkuus sekä rakentamisessa että varsinkin käytön aikana helppokäyttöisyys eli vähäinen huollon tarve terveellisyys kuten hallitusti hyvä sisäilma turvallisuus kuten home- ja paloriskien minimointi ääneneristys rakennuksen arvon säilyminen arkkitehtoninen monimuotoisuus: talo toiveittesi mukaan tilojen muuntojoustavuus

Kivitalon kustannukset

Paljonko sinun kivitalosi maksaisi?
Kivitalolaskimen avulla voit helposti ja nopeasti tarkastella ja vertailla eri rakennevaihtoehtojen ja materiaalivalintojen kustannusvaikutuksia.
Voit laskea kustannusarvion sekä kivitalolle että puutalolle.