Rakenneratkaisut

AKO Wall -elementit väliseinien toteuttamiseen

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy:n AKO Wall -väliseinäelementeillä saadaan nopeasti suoraa, vesieristysvalmista kivirakenteista väliseinää jo runkovaiheessa.AKO-elementit sopivat kaikkeen rakentamiseen niin uudis- kuin korjausrakentamisen kohteisiin.

Kivirakenteinen AKO Wall -elementti toimii erityisen hyvin kosteissa ja teknisissä tiloissa sekä palo- ja akustisesti luokitelluissa seinissä. Puhtaan sisäilman kannalta on oleellista, että huokoisista ja hengittävistä elementeistä ei tule sisäilmaongelmia. AKO-elementeissä toteutuvat kaikki muutkin kivirakentamisen edut kuten erittäin hyvä ääneneristys ja paloturvallisuus. AKO Wall onkin turvallinen ratkaisu myös palvelutalojen, päiväkotien ja koulujen sekä sairaala- ja hoivarakennusten kaikkiin väliseiniin.

Pystysaumoista pontatuista, ontelorakeisista ja suorista AKO Wall -elementeistä saadaan nopeasti suoraa vesieristysvalmista kivirakenteista väliseinää, jonka onteloita voidaan helposti käyttää LVIS-putkituksien asennuksiin.

AKO Wall -elementit nostetaan kerroksiin ja asennetaan jo runkovaiheessa, mikä nopeuttaa merkittävästi koko rakennuksen rakennusaikaa. Näin myös  LVIS- ja sisätyöurakoitsijat pääsevät työmaalla jo aikaisessa vaiheessa aloittamaan omat urakkansa.

Rakennusbetoni- ja Elementti toimittaa yhteistyössä ammattitaitoisen asentajaverkoston kanssa AKO Wall -elementit paikalle asennettuna  niin Suomen kuin myös Ruotsin ja Norjan rakennuskohteisiin. AKO Wall -elementtien asennukseen kehitetyillä asennuslaitteilla varmistetaan elementtien nopea ja turvallinen pystytys.

AKO Wall -elementit ovat huoneen korkuisia, 600 mm leveitä ja paksuudeltaan 68, 92, 120 tai 130 mm.