Ajankohtaista

Kestävä kivitalo 2021?

Kestävä kivitalo -yritysryhmä etsii ehdokkaita Kestävä kivitalo 2021 -palkinnon voittajaksi. Palkinto myönnetään laadukkaasti betonista ja tiilestä paikallarakennetulle kohteelle huomioiden arkkitehtisuunnittelun, rakenneratkaisujen ja toteutuksen onnistuminen sekä käyttäjiltä saatu palaute. Palkittava kohde voi olla yksittäinen rakennus, asuinkortteli tai muu aluerakentamishanke.

Ehdotuksia otetaan vastaan 30.4.2021 asti kivitalo.fi -sivustolla olevalla lomakkeella. Palkittavan kohteen tulee olla valmistunut ehdotuksen jättämiseen mennessä tai vaihtoehtoisesti sen valmistumisesta saa olla kulunut maksimissaan kaksi vuotta. Lopullisen valinnan palkinnon saajasta tekee Kestävä kivitalo -yritysryhmä. Voittaja julkaistaan vuoden 2021 lokakuussa Kestävä kivitalo -seminaarin yhteydessä.

Vuonna 2017 palkinnon sai Espoon Asunnot / Magneettikatu 14, alla Kivestä Muuramalla -lehden artikkeli. Etusivun kuvassa on vuoden 2018 palkittu Turun Telakkaranta.