Ajankohtaista

Kivestä muuraamalla -lehti 2 2022 ilmestynyt

Tiili- ja harkkorakenne ovat perinteistä rakentamista, jos mikä. Ne antavat suunnitteluun vapautta, mikä tarkoittaa myös uusia innovaatioita. Paikallarakentaminen on tehnyt paluuta myös kerrostalojen runkorakentamiseen ja siitä tässä lehdessä useita erilaisia esimerkkejä.

Muuratut rakenteet -yritysryhmän vähähiilisyystavoitteet ovat korkealla, mutta konkreettisia ja saavutettavissa. Teot puhuvat puolestaan, mutta ennen tekemistä tulee tietää mitä tekee. Siitäkin lehdessä lisää.

Kivestä Muuraamalla 2/2022

Kerrostaloja harkoista

Millaisen kodin arkkitehti suunnittelee itselleen

Vanhojen tiilirakennusten uusiokäyttö elävöittää kaupunkitilaa

Voidakseen vaikuttaa pitää tietää mitä tekee

Tuulettuva julkisivu nopeasti ja kevyesti tiililaatalla

ja paljon muuta

Lataa PDF