Ajankohtaista

Taide ilahduttaa julkisivussa

Jätkäsaareen ensi syksynä avattava Lastentalo kertoo jo julkisivullaan, että täällä on iloinen ja avoin meininki.Tiilijulkisivuun muurattua taidetta on tulossa myös muun muassa Jyväskylän Kankaan alueella.Jätkäsaaren Lastentalo avaa ovensa syksyllä 2017. Avoimen oppimisympäristön mukainen päiväkoti ja koulu on tarkoitettu noin 350 lapselle vauvasta 8-vuotiaisiin. Lastentalon tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja kasvua.Talon hauska julkisivu jo osaltaan viestittää hyvää henkeä.Jätkäsaaren Lastentalon on suunnitellut Anttinen Oiva Arkkitehdit Oy. Taideteoksen on suunnitellut Erika Kallasmaa.

jatkasaaren_paivakoti2

 

 

 

 

 

 

Jyväskylän Kankaalla on valmistumassa Asunto Oy Jyväskylän Albertinpiha. Se sijaitsee aivan Kankaan sydämessä, punatiilisen tehtaan ja Piipputorin vieressä. Seitsemässä kerroksessa on yhteensä 45 asuntoa. Arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto JKMM Oy. Julkisivut ovat pääosin puhtaaksimuurattua punatiiltä. Eriväristen tiilien taiteelliset sommitelmat saavat julkisivun elämään kuin iloinen ruska lähtisi lentoon. Taideteokset on suunnitellut Mika Natri.

albertinpiha

albertinpiha2