Ajankohtaista

Weberin kosteudenhallinta- palvelu

Weber.floor -kosteudenhallintapalvelulla lattiatasoitteen kuivuminen pinnoituskuivaksi voidaan varmistaa kätevästi ja taloudellisesti rakenteita rikkomatta tasoitekerrokseen sijoitetuilla Wiisteen kosteusantureilla.

Anturit luetaan lukulaitteella langattomasti esimerkiksi TR-kierrosten yhteydessä ja yksittäisten mittaustulosten sijaan rakenteen koko kuivumishistoria tallentuu kaikkien osapuolten nähtäväksi Relia-pilvipalveluun.

– Kosteudenhallintapalvelu on laadunvarmistusmenetelmä, jolla voidaan rakenteita rikkomatta todeta suhteellinen kosteus vedeneristeen alta. Porareikämittauksiin verrattuna menetelmästä on paljon hyötyä eri osapuolille. Urakoitsija voi seurata kosteuden kehitystä työmaa-aikana helposti pidemmällä aikavälillä ja tilaaja voi varmistaa että rakenteet pysyvät kuivina vielä vuosien kuluttua eikä vedeneristeen alle ole päässyt kosteutta, aluepäällikkö Tero Liimatainen Weberiltä kertoo.