Ajankohtaista

Upea paikka kruunasi laadun

Kuuden rivitalon ja 18 asunnon As Oy Kaarinan Strand sijaitsee upealla paikalla Kaarinan Voivalassa, avaralla rinnetontilla, meren rannalla.

– Upea paikka ansaitsi arvoisensa talot. Meidän oman tuotantomme lähtökohtana on tuottaa huippupaikoille korkealuokkaisia asuntoja, jotka antavat lisäarvoa myös koko rakennuksen elinkaaren ajan, sanoo rakennuspäällikkö Joni Sassi TKU-Rakennus Oy:stä.

– Alusta alkaen oli selvää, että tuollaiselle paikalle tehdään harkkotalot. Rungot muurattiin Lammin LL400 -lämpöeristeharkolla. Kivirakentamisen laatu ja kestävyys ovat ratkaisevia tekijöitä. Asuntojen ostajat ja tulevat asukkaat osaavat arvostaa kivirakentamista. He myös olettavat, että rakennuksen kaikki ratkaisut ja materiaalit ovat yhtä laadukkaita kuin harkoista tehty runkokin, Joni Sassi sanoo.

– Harkkorakentaminen vaatii myös arvoisensa paikan. Ja toisaalta: harkkojen valinta ja käyttö kertoo siitä, että muutkin rakennusratkaisut ja materiaalivalinnat on tehty ottaen koko ajan laatu huomioon.

As Oy Kaarinan Strand I, II ja III, Voivalanranta 13–17, 20780 Kaarina

  • Perustajaurakoitsija: TKU-Rakennus Oy
  • Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehti SAFA Pekka Mäki, Sigge Arkkitehdit Oy
  • Rakennesuunnittelu: Insinööritoimisto Kimmo Jylhä
  • Runkorakenne: Lammin LL 400 -lämpöeristeharkko
  • Julkisivu: Pääosin rapattu
  • 3 kaksikerroksista rivitaloyhtiötä, jokaisessa 6 asuntoa, asuntoja yhteensä 18
  • Rakennusaika: 8 /17–3/19